U pulskoj galeriji MMC Luka održana je 20. prosinca 2017. tribina o važnosti ratifikacije Istanbulske konvencije. Cilj tribine "Prava istina o Istanbulskoj konvenciji" bio je odgovoriti na važna pitanja koja Konvencija postavlja i objasniti odrednice kojima ide te pokušati razriješiti nedoumice koje se događaju u našem društvu, a koje dovode do različitih zaključaka. Temeljna motivacija ovog događaja bila je borba protiv nasilja nad ženama i potreba javno progovarati o tako važnoj temi.

Gošće tribine bile su Lana Bobić, teološka aktivistica i Nataša Vajagić iz Centra za građanske inicijative Poreč (CGI), a moderatori Iva Brajković (PANK) i Filip Zoričić (Institut Mediterran).

Share / Podijeli

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.